Varför Matfesten Skellefteå

Matfesten  Skellefteå har blivit en publiksuccé och en folkfest som lockar massor av besökare.

Med försäljning av mat och dryck som underlag och ett antal publikräkningar av provytor under festdagarna uppskattades besöksantalet på festen 2008 till ca 45 000 besökare.
Ännu bättre fest i år. Besökarna har trivts och lika nöjda har de som sålt sina produkter eller kulinariska läckerheter varit. Som exempel på det fantastiska intresset kan nämnas att en av aktörerna, med ett bra koncept på Måltidsmarknaden, sålde 6500 portioner mat! Nu ser vi fram mot en lika lyckad mat- och folkfest 2009. Vi utvecklar vidare med sikte på högre kvalitet, ännu tydligare regional kulinarisk prägel. Kort sagt: Ett ännu bättre evenemang!
Möt tusentals matglada konsumenter! Du som deltar på Matfesten kommer att möta tusentals matintresserade konsumenter. Du kan också få kontakter med matbranschen i vidare mening. Som sponsor eller utställare/försäljare har du chansen att marknadsföra ditt varumärke, ditt budskap och dina produkter till en positivt inställd publik. Det ger helt nya möjligheter till marknadsföring och försäljning av upplevelser och produkter direkt till slutkonsument.

Matfesten blir även en träffpunkt där du kommer att träffa många andra aktörer inom branschen, utbyta tankar och skapa nya kontakter.

Fri entré till området gäller under alla Matfestdagarna vilket kommer att bidra till en hög besökssiffra och ett ökat köpintresse hos konsumenterna.
Marknadsföring. Varumärket Matfesten i Skellefteå är efter två lyckosamma år väl etablerat. Den har blivit en fest som folk pratar om – det positiva skvallret. Med detta i ryggen har vi nu ännu bättre förutsättningar att marknadsföra Matfesten såväl regionalt som nationellt. Annonsering, PR, medverkan på mässor och event är några av aktiviteterna som finns med i marknadsplanen.
Välkommen att vara med på en folkfest som alla tagit till sitt hjärta!

Stolta sponsorer: Bokabord.se och Lunch.se